És una recepta molt fàcil i ràpida amb la qual pots preparar un pastís boníssim!
| Actualitzat el 28/11/2014 a les 18:00h

Ingredients
- Un paquet de galetes María
- 170 ml de llet + 200 ml de llet per mullar les galetes.
- 250 grams de xocolata per fondre.
- 50 grams de mantega.
- 1 llimona
- Coco ratllat.
Preparació:
- Posa a bullir la llet (170 ml) amb la pela de la llimona per donar-li sabor.
- Quan ja estigui calent afegeix la xocolata i baixa la potència del foc. Remou perquè es barregi tot bé.
- Afegeix la mantega tallada a quadradets i barreja fins que estigui tot fos, si et queda molt espès afegeix més llet.
- Posa els altres 200 ml de llet que encara no has utilitzat a un plat i ves mullant les galetes fins que quedin toves, després col·loca-les a un motlle formant una capa de galetes.
- Aboca part de la xocolata fins que cobreixi la capa de galetes, després posa una altra capa de galetes a sobre, aboca xocolata... i així totes les capes que vulguis.
- Pots decorar la part superior amb coco ratllat o amb el que més t’agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada